WE HAVE OUR SPECIAL APPROACH TO DANCE TECHNIQUES

Kulturno umetniško društvo Erato je bilo ustanovljeno leta 2004. Od tedaj brez premora skrbi za razvoj in promocijo sodobnega umetniškega plesa na slovenski Obali. Glavne dejavnosti društva so redne plesne vaje, plesna produkcija in organizacija plesnih izobraževanj.

redne plesne vaje.

Plesni studio Erato je prostor gibalno plesnega ustvarjanja, piljenja sodobnih in modernih plesnih tehnik, umetniškega izražanja in prijetnega druženja. Vaje za odrasle (17+) potekajo trikrat tedensko od septembra do julija.

program za otroke Erato Liberi.

Skozi veselje, izraznost in igrivost v gibanju otroke popeljemo v odkrivanje osnovnih principov sodobnega umetniškega plesa. Z vodeno plesno improvizacijo spodbujamo otroško ustvarjalnost in ob tem podajamo osnove sodobni in modernih plesnih tehnik.

10 DAYS
12 HOURS
89 SECONDS

plesne predstave.

plesni kampus.

Mednarodni seminar Plesni kampus je v Izoli zaživel leta 2003. Vrsto let je vsako poletje v mestu gostil domača in mednarodno priznana plesna imena. Ljubiteljskim in profesionalnim plesalcem ter tudi drugim, željnim aktivnega unikatnega oddiha, je omogočal intenzivne plesne in gibalne delavnice, postavljene v edinstveno obmorsko okolje. Od leta 2009 dalje se neredno pojavlja v manjši petični obliki.